Yoga i Højbjerg

Få styr på stress og tankemylder, mærk din indre ro og opbyg styrke og smidighed med Iyengar yoga i Højbjerg i den sydlige del af Aarhus. Der er hold for begyndere og letøvede, blid yoga samt senioryoga. Alle med yogalærer Birgitte Melbye, certificeret Iyengar® yogalærer siden 2012.

Yogasalen er i Antroposofisk Kulturhus, Rosenvangs Allé 251 på Højbjerg Torv i Højbjerg.

Hold alle hverdage. Alle hold er for både mænd og kvinder. Indimellem er der desuden workshops, foredrag og yogaretreats.

Læs mere og meld dig til yoga hos Højbjerg Yoga Aftenskole her. 

Sted: Antroposofisk Kulturhus, Rosenvangs Allé 251A, 8270 Højbjerg (Torv)

***

 Holdene udbydes i samarbejde med:

Højbjerg Yoga Aftenskole

 

 

 

***

Lokalavisen skriver:
Juli 2017: Lille yoga-aftenskole med stor succes
Juli 2015: Ny aftenskole med yoga og mindfulness åbnet

*****************************************************************************
*****************************************************************************

IYENGAR® yoga er en fysisk udfordrende yogaform, hvor du får styrket både krop og sind, mærker roen og lærer at være til stede i nuet. Du træner styrke, smidighed, balance og nærvær. Der bruges redskaber som klodser og bælter, så alle får det maksimale ud af stillingerne.

Du kommer igennem de grundlæggende yogastillinger. Får styrke og smidighed bygget op med stående stillinger. Bliver introduceret til liggende og siddende stillinger, drejninger og foroverbøjninger og snuser til bagoverbøjninger og omvendte stillinger. Der sluttes altid af med en god dybdeafspænding. Alle i helt almindelig fysisk form kan være med.

Senioryoga
Det er aldrig for sent at begynde at dyrke yoga, og du kan blive ved hele livet. IYENGAR® yoga for seniorer er specielt tilrettelagt dig, som mærker at årene har sat sig i kroppen. Det kan være i knæ, skuldre eller ryg.

Sidst opdateret 2020.06.08

 

 

Der er lukket for kommentarer.